Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

camera-supraveghere  Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a venit cu o nouă idee pentru sistemul de învăţământ. El doreşte un sistem de supraveghere permanent în şcoli, care să permită părinţilor să verifice virtual, oricând doresc, activitatea din clasele în care învaţă copiii lor.

Liviu Pop a declarat recent, pentru Realitatea tv, că urmăreşte ca până în anul viitor, în toate clasele să fie instalat un sistem de supraveghere care să le permită părinţilor să intre virtual în clasa în care învaţă copilul lor. În opinia ministrului interimar al Educaţiei, eistă şi dotările necesare, respectiv camerele video utilizate la bacalaureat. „La nivelul Ministerului Educaţiei, va începe o campanie de prevenţie a violenţei în şcoli, care va fi implementată cu ajutorul camerelor folosite la Bacalaureat. Vom instala un sistem de supraveghere, ca să monitorizăm ce se întâmplă în clase. La Bucureşti, încă de anul acesta, va fi instalat acest sistem, unde se va vedea, la Ministerul Educaţiei, ce se întâmplă în fiecare clasă. Încă nu avem banii necesari pentru toate centrele. În 2013, părinţii, cu un singur click, vor vedea ce se întâmpla în clase”, a fost afirmaţia ministrului pentru realitatea.net.

Noi doar ne imaginăm cu vor putea familiile din mediul rural, care nu beneficiază încă de canalizare şi apă curentă, să dea clicuri pentru a vedea dacă micuţii lor au ajuns la şcoală după ce au parcurs drumuri de mai mulţi kilometri, prin noroaie până la gleznă, cu lemnele pentru sobă în ghiozdan.

Back To Top