Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
catuse01În dimineaţa de 20.05.2012 un bărbat din Urlaţi a sesizat telefonic poliţiştii din localitate, cu privire la faptul că în timp ce se afla în locuinţă, mama lui a fost lovită de un cunoscut şi obligată de acesta să întreţină raporturi sexuale împotriva voinţei sale.
Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că în seara precedentă, apelantul a venit la domiciliul mamei sale însoţit de doi cunoscuţi, după care bărbaţii au plecat la discotecă.
În jurul orei 1.00, invocând că i s-a făcut rău, unul dintre cunoscuţii reclamantului a plecat din discotecă, spunând că merge acasă. În realitate, el a mers la domiciliul apelantului, a pătruns în camera unde dormea mama acestuia, pe care a lovit-o de mai multe ori şi a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale împotriva voinţei sale.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol, suspectul fiind reţinut pentru 24 de ore pe baza de ordonanţă de reţinere.
Ulterior, acesta a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 24 de ore.
Back To Top