Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

Afis_Zilele_filmului_romanescPrimăria municipiului Ploieşti alaturi de casa de distributie Voodoo Films, condusa de Cristian Mungiu, organizeaza cea de-a treia editie a evenimentului „Zilele Filmului Romanesc” in zilele de 23-24 mai 2012.

Evenimentul Zilele Filmului Românesc (ZFR) se adresează publicului larg şi constă în proiecţii ale celor mai noi producţii cinematografice româneşti. Principalul obiectiv al evenimentului ”Zilele Filmului Românesc” este promovarea la nivelul întregii ţări a producţiilor autohtone recente, facilitarea accesului publicului din oraşele fără săli de cinema la cele mai noi producţii româneşti, creşterea notorietăţii filmelor româneşti prin crearea de evenimente locale si creşterea notorietăţii filmelor documentare româneşti la nivel de ţară.

În urma succesului în rândul publicului a celor două ediţii de până acum, organizatorii îşi propun continuarea seriei de evenimente şi în anul 2012, urmând ca de această dată să oferim publicului ocazia inedită a vizionării unor filme documentare recente care, în mod normal au şanse foarte mici de a fi prezentate în cinematografe

Cu acest prilej cele mai noi filme documentare romanesti ajung in mai multe orase din tara: în Ploiești în zilele de 23 și 24 mai, Botoșani în 30 și 31 mai, Râmnicu Vâlcea în 5 și 6 iunie, Pitești în  12 și 13 iunie, Baia Mare în 20 și 21 iunie, București  în săptămâna  25 – 29 iunie.

Ploiestenii au intrarea gratuita la evenimentul „Zilele Filmului Romanesc” ce se va desfasura in Aula Universitatii „Petrol Gaze”.

Program proiectii:

23 mai 2012

Ora 13.00 – “Off the beaten track”

Ora 15.00 – “Şcoala noastră/ Our school”

24 mai 2012

Ora 13.00 – “Crulic – Drumul spre dincolo”

Ora 15.00 – “Şcoala noastră/ Our school”

Back To Top