Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil parțial umed, carosabil parțial umed, cu precipitații sub formă de burniță/lapoviță, vizibilitate bună și valori reduse.
  • Pentru prevenirea unor evenimente rutiere grave, le recomandăm conducătorilor auto să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze corespunzător autovehiculul.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt sesizate evenimente rutiere care să impună oprirea circulației pe autostrăzi sau pe drumuri naționale.

Din cauza prăbușirii versantului, circulația este închisă pe DN 57 Orșova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localității Cozla, județul Caraș-Severin. Traficul se desfășoară deviat pe ruta Orșova – DN 6 - DN 57B - Oravița - DN 57 -Moldova Noua.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil parțial umed, carosabil parțial umed, cu precipitații sub formă de burniță/lapoviță, vizibilitate bună și valori reduse.

Citește și:  PROTECȚIA CONSUMATORILOR A AMENDAT GONDOLA SINAIA, DUPĂ HAOSUL DE LUNI. TURIȘTII POT CERE BANII ÎNAPOI

Se circulă în pe un carosabil umed, în condiții de burniță/ploaie ușoară pe raza județelor Gorj, Iași, Ilfov, Prahova și Vaslui, iar în zonele joase de pe raza județelor Bacău și Bihor, ceață reduce vizibilitatea izolat sub 200 metri.

Pentru prevenirea unor evenimente rutiere grave, le recomandăm conducătorilor auto să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze corespunzător autovehiculul.

Dacă partea carosabilă este umedă ori acoperită cu polei sau zăpadă, circulaţi cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare, în astfel de condiţii, este mult mai mare.

Back To Top