Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dn1 infotrafic
Categorie: Actual
  • Minivacanța se încheie, desigur, cu ore bune petrecute în trafic.
  • Cei care au petrecut ultimele zile în stațiunile montane au de așteptat ore bune pe DN1.
  • Polițiștii recomandă alegerea de rute alternative.

Centrul Infotrafic din cadrul IGPR a emis deja o alertă și informează că “traficul s-a intensificat pe sensul de coborâre al DN1 Brașov - București, astfel că se circulă pe alocuri în coloană de la intersecția cu DN 73A (Pârâul Rece) către centrul stațiunii Bușteni. Valorile de trafic au început să crească, pe același sens, și pe raza localității Comarnic, județul Prahova”.

Citiți și: Pe unde vor trece variantele ocolitoare Comarnic, Bușteni și Azuga. SIMULĂRILE VIDEO ale alternativelor la DN1

Polițiștii reamintesc că, pentru DN 1 Brașov – Ploiești - București, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

- DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – Autostrada A3 - București;

- DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – Autostrada A1 - București;

- DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște;

- DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

“Recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic, semnalizând orice intenție de schimbare a benzii de circulație sau a direcției și să evite manevrele periculoase, precum depășirea coloanelor formate”, au mai transmis polițiștii de la Infotrafic.

Foto: captură Waze

Back To Top