Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

George
Categorie: Actual
  • Deputatul George Ionescu solicită Ministerului Mediului să intervină în cazul unui depozit ilegal de deșeuri din apropierea Ploieștiului.
  • „Au fost aruncați mai mulți baloți de dimensiuni mari, cu deșeuri compactate”.

„Am început, acum mai bine de o lună, un demers prin care vrem să sesizăm autoritățile competente cu privire la depozitele ilegale de deșeuri din Prahova. Cu ajutorul sesizărilor venite de la cetățeni, am descoperit un alt loc unde a fost abandonată o cantitate importantă de deșeuri.

În apropiere de Ploiești, pe malul râului Teleajen, au fost aruncați mai mulți baloți de dimensiuni mari, cu deșeuri compactate. Pentru că resturile, din plastic în special, au fost presate și legate în baloți, este clar că acestea au fost abandonate cel mai probabil de o firmă care se ocupă cu colectarea deșeurilor, dar care a preferat să le ”recicleze” pe câmp.

Sesizez public Ministerul Mediului. Apelor și Pădurilor, condus de TÁNCZOS Barna să dispună măsuri cu privire la toate aspectele sesizate până acum de mine. Fie că vorbim de acest depozit ilegal de gunoi, din zona limitrofă Ploieștiului, fie că vorbim despre cel situat pe raza Parcului Industrial Bărcănești, aflat în proprietatea Consiliului Județean Prahova, sau de dezastrul ecologic de la Ciorani, instituțiile din județ, abilitate să i-a măsuri, nu au făcut-o.

Garda de Mediu Prahova pare inexistentă când vorbim despre nereguli serioase de mediu, acționează însă la ”anonime” și comenzi politice.

Domnule ministru, Prahova trebuie salvată de sub munții de gunoaie, trebuie salvată de delăsarea, indiferența și lipsa de reacție a autorităților de aici”, a transmis deputatul George Ionescu.

Citește și PROTECȚIA CONSUMATORILOR A AMENDAT GONDOLA SINAIA, DUPĂ HAOSUL DE LUNI. TURIȘTII POT CERE BANII ÎNAPOI

Back To Top