Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Pe majoritatea drumurilor din județul Prahova sunt precipitații sub formă de burniță, iar pe DN 1A Ploiești-Brașov ninge slab, carosabilul fiind umed. Se acționează cu material antiderapant.
  • Pe autostrada A3 București-Ploiești sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie, carosabilul este umed, iar valorile de trafic sunt în ușoară creștere.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că miercuri dimineață nu sunt sesizate evenimente rutiere care să impună oprirea circulației pe autostrăzi sau pe drumuri naționale.

Pe DN 67C Novaci-Rânca, județul Gorj, sunt semnalate depuneri de polei, fără a fi produse evenimente rutiere. Se acționează cu utilaje care împrăștie material antiderapant.

Pe majoritatea drumurilor din județul Prahova sunt precipitații sub formă de burniță, iar pe DN 1A Ploiești-Brașov ninge slab, carosabilul fiind umed. Se acționează cu material antiderapant.

Citește și: COD GALBEN DE BURNIȚĂ ȘI PERICOL DE POLEI ÎN APROAPE TOATE LOCALITĂȚILE DIN PRAHOVA

De asemenea, sunt semnalate precipitații sub formă de burniță care favorizează depunerea de polei pe mai multe artere rutiere din județele Gorj, Argeș și Dâmbovița.

Ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 100 de metri pe DN 71, între loc. Fieni și cota 1000, județul Dâmbovița.

Pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 130-212 (Ștefan cel Mare-Constanța) sunt precipitații sub formă de ninsoare slabă, fără restricții de circulație sau evenimente rutiere în desfășurare. Se acționează preventiv cu utilaje de deszăpezire.

Pe autostrada A3 București-Ploiești sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie, carosabilul este umed, iar valorile de trafic sunt în ușoară creștere.

Pe A1 București-Pitești se circulă pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună și fără evenimente rutiere în desfășurare. Valorile de trafic sunt în creștere pe sensul de intrare în Capitală, începând din localitatea Ciorogârla.

Citește și: ACȚIUNE BLITZ A POLIȚIȘTILOR DIN CÂMPINA. PATRU ȘOFERI CARE CONSUMASERĂ ALCOOL DEPISTAȚI ÎN ZONA BĂNEȘTI, ÎN MAI PUȚIN DE O ORĂ

Din data de 19 ianuarie, traficul este oprit pe DN 57 Orșova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localității Cozla, județul Caraș-Severin, pentru îndepărtarea pietrelor de mari dimensiuni, căzute de pe versant. Traficul se desfășoară deviat pe ruta Orșova – DN 6 - DN 57B - Oravița - DN 57 -Moldova Nouă.

Totodată, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între localitățile Lazaret și Boița (jud. Sibiu), tronsonul kilometric 246+700 și 246+900, traficul a fost restricționat pe o bandă în urma unei surpări apărute în zona taluzului. Circulația este dirijată prin semafor, pe timpul nopții, iar pe timpul zilei prin piloți de trafic.

Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale și să folosească luminile de ceață dacă se deplasează pe drumuri unde este prezent acest fenomen.

Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

Back To Top