Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

atac câini
Categorie: Actual
  • O nouă tragedie din cauza maidanezilor a fost pe cale să aibă loc marți, la numai câteva zile după ce un bărbat din Brașov și o femeie din București au fost uciși de câini comunitari.
  • De această dată, victima este un băiat de 13 ani care a reușit să salveze în ultima clipă.

Adolescentul se plimba cu un moped, într-o comună din Teleorman, unde venise în vizită la bunici. Acesta a fost atacat de șase câini fără stăpân. Rănit, băiatul a reușit să se adăpostească într-o curte, de unde și-a sunat tatăl.

„La data de 24 ianuarie, a.c., în jurul prânzului, un minor în vârstă de 13 ani, din municipiul București, care se afla în vizită la bunici, în comuna Conțești, județul Teleorman, în timp ce se deplasa pe un moped în extravilanul comunei, ar fi fost atacat de 6 câini comunitari, ulterior acesta reușind să se refugieze în curtea unei persoane. În urma evenimentului, minorul a suferit răni pe corp, fiind transportat de tatăl său la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale,” a transmis IJP Teleorman.

Minorul a fost transferat la o unitate medicală din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

În cursul săptămânii trecute, un bărbat de 71 de ani, din Brașov, și o femeie de 43 de ani, din București, au murit de asemenea după ce au fost atacați de câini.

Citiți și: Atac mortal al unei haite de câini,sâmbătă dimineață. Victima este o femeie care ieșise la alergat

Back To Top