Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
112Poliţia cere ajutorul cetăţenilor pentru prinderea unor urmăriţi naţional. Dacă i-aţi văzut, sunaţi urgent la „112”
Iată persoanele urmărite de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova:

urmarit1

SANDU FLORIAN-IONUŢ, din Ploieşti, urmărit naţional şi internaţional pentru că se sustrage executării unui mandat de arestare preventivă de 30 zile, pentru tentativă de omor .

urmarit2

GEANĂ CONSTANTIN, din Filipeştii de Pădure, urmărit naţional şi internaţional, având de executat 4 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de lovire

urmarit3

ANDREI ANDREI-CIPRIAN, din Boldeşti-Scăeni, urmărit naţional şi internaţional, având de executat 8 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de lovire cauzatoare de moarte.


urmarit5

LACHE GEORGIAN, din Bărcăneşti, urmărit naţional şi internaţional pentru că se sustrage executării unui mandat de arestare preventivă de 29 zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie

Cetăţenii care pot oferi relaţii care să conducă la depistarea persoanelor urmărite sunt rugate să sune de îndată la numărul unic de urgenţă „112” sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Back To Top