Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politia-echipaj-autoLa data de 23.05.2012, poliţiştii Compartimentului Trafic şi Furturi Auto, în colaborare cu specialiştii R.A.R. Prahova, au efectuat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea furturilor şi traficului de autoturisme, precum şi depistarea autovehiculelor cu documente de înmatriculare false.

Astfel, la sediul R.A.R. a fost identificat un autoturism prezentat de către  B. Elena, de 18 ani, domiciliată în Plopeni, în vederea obţinerii certificatului de autentificare şi cărţii de identitate, care prezenta seria de şasiu poansonată atipic, pentru care s-a procedat la verificarea elementelor de siguranţă realizate de fabricant.

În urma verificărilor s-a stabilit că seria reală aparţine unui autoturism similar, urmărit de autorităţile italiene din data de 30.05.2011, motiv pentru care s-a dispus ridicarea şi indisponibilizarea  autovehiculului în vederea continuării cercetărilor.

Lui B. Elena i-a fost întocmit dosar penal pentru tăinuire la furt calificat şi urmează a fi informate autorităţile judiciare competente din statul de origine al autoturismului furat.

Se continuă cercetările şi investigaţiile pentru stabilirea împrejurărilor comiterii furtului şi a legăturilor infracţionale ale persoanei în cauză.
Back To Top