Categorie: Actual

pumn_1În ziua de 23.05.2012, Poliţia oraşului Boldeşti Scăeni a fost sesizată prin S.N.U.A.U. “112” cu privire la faptul că pe o stradă din oraş are loc o altercaţie  în care sunt implicate mai multe persoane.

Poliţiştii care au sosit la faţa locului, au stabilit din primele cercetări că  incidentul a avut loc între membrii a două familii, rude între ele. Iniţial, copiii celor două familii au avut unele discuţii contradictorii, după care care conflictul a degenerat, implicându-se doi membri ai unei familii şi trei membri ai celeilalte.

Aceştia s-au lovit reciproc, în timpul incidentului două geamuri de la o locuinţă şi parbrizul unui autoturism fiind sparte.

Totodată, un bărbat care trecea pe stradă a fost lovit cu o piatră în zona capului.

Toate persoanele implicate în conflict au fost conduse la sediul Poliţiei pentru cercetări, la faţa locului sosind şi un echipaj al ambulanţei care a acordat îngrijiri medicale persoanelor care au suferit leziuni.

La spital a fost transportat doar bărbatul lovit de piatră în zona capului, el rămânând internat sub supraveghere.

Toate persoanele implicate în incident au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor Legii 61/91 R, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Back To Top