Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

alexandra_piscupescu_1_-_romaniaÎn perioada 17 – 19 mai 2012, a avut loc la Ploiesti, in Sala „Leonard Doroftei” a Clubului Sportiv Municipal Ploiesti, Turneul International de Gimnastica Ritmica „Spring Cup”, eveniment organizat de Primaria Municipiului Ploiesti, Clubul Sportiv Municipal Ploiesti si Federatia Romana de Gimnastica Ritmica.

Reprezentantele Clubului Sportiv Municipal Ploieşti au obtinut urmatoarele rezultate:

Categoria „Minies” (6-8 ani):  2 medalii de argint si 3 medalii de bronz prin:

Alexia Maria Ristea:

- locul II – medalii de argint – individual compus

- locul II – medalie de argint – exercitiul fara obiect

Miruna Ciocîrlan

- locul III – medalie de bronz – exercitiul fara obiect

- locul III – medalie de bronz – individual compus

Daria Motîngă

- locul III – medalie de bronz – exercitiul cu coarda

Categoria „Children” (9-10 ani): 3 medalii de bronz prin:

Livia Harcan – 2 medalii de bronz la coarda si panglica, ratand cu putin podiumul la individual compus.

Denisa Stoian – 1 medalie de bronz la panglica

 Alte rezultate care merita mentionate:


Iulia Chirvasa – locul VI la coarda

Ana Toma – locul VI la cerc

La Junioare echipa Romaniei a obtinut medalia de bronz. Componentele echipei, Diana Pavel (CSS Anghel Saligny Iasi si Luiza Filiorianu – CS Olimpia Bucuresti) au evoluat in forta, cu atat mai mult cu cat saptamana aceasta vor pleca in Rusia, la Nijni-Novgorod la Campionatele Europene.


La senioare, Alina Maksimenko s-a clasat de 4 ori pe locul I: individual compus, cerc, minge si maciuci. La panglica, reprezentanta Romaniei, Alexandra Piscupescu a obtinut o victorie frumoasa demonstrandu-si maiestria intr-un exercitiu perfect, fara nici o ratare.


Din partea Federatiei Internationale de Gimnastica, a supervizat competitia dra. Lidia Vinogradna – Ucraina, arbitru international cu experienta, secretarul general al Federatiei Ucrainiene de Gimnastica Ritmica. Dna. Irina Deleanu, presedinta Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica si dl. Catalin Manu, secretarul general al Federatiei au fost prezenti la Ploiesti pe tot parcursul evenimentului.


Alaturi de organizatori a fost si dna. Doina Staiculescu, singura sportiva care a obtinut o medalie olimpica la gimnastica ritmica pntru Romania – Los Angeles, 1984.


Rezultatele complete ale acestei competitii se afla pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica www.frgr.ro


Primaria municipiului Ploiesti a oferit castigatoarelor premii in valoare de 8 000 de lei.


Back To Top