Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vacanță
Categorie: Actual
  • Ministerul Educației a anunțat, în urmă cu aproape o lună, că a aprobat structura anului școlar 2023-2024.
  • Ligia Deca, ministrul Educației, a anunțat că a decis să acorde două zile de vacanță la sfârșitul lunii aprilie, pentru a lega o perioadă de 7 zile libere împreună cu zilele în care nu se lucrează oricum în perioada 1 Mai - Paște.

„Probabil că săptămâna viitoare, vom da un ordin de ministru în așa fel încât vacanța școlară să se suprapună peste Paștele Ortodox”, a declarat Ligia Deca. Elevii ar putea avea aproape o lună de pauză în școlile unde se desfășoară activități din cadrul programelor "Săptămâna Verde" și "Școala Altfel" în apropierea vacanțelor de primăvară. Structura anului școlar 2023-2024, anunțată de Ministerul Educației, cuprinde 36 de săptămâni, iar vacanța de primăvară din luna aprilie nu include nici Paștele Catolic, nici Paștele Ortodox, fiind plasată în mijlocul unei perioade de peste o lună distanță între cele două sărbători. Ministrul Ligia Deca a anunțat că pregătește un ordin de ministru prin care să acorde liber și în zilele de 29 aprilie și 30 aprilie, adică luni și marți, deoarece 1 Mai, care este zi liberă conform Codului Muncii, cade într-o miercuri, iar vineri, 3 Mai, este liber din nou conform Codului Muncii, deoarece este Vinerea Mare înainte de Paștele Ortodox. „Am văzut în societate solicitarea să suprapunem și vacanța școlară de Paște peste această perioadă și o să mai dăm lunea și marțea de dinainte de 1 Mai. Luăm în considerare aceste solicitări, și probabil într-un timp scurt, săptămâna viitoare vom da un ordin de ministru în așa fel încât vacanța școlară să se suprapună peste Paștele Ortodox”, spune Ligia Deca.

Citește și RISC SEISMIC. UN IMOBIL AL SPITALULUI JUDEȚEAN PLOIEȘTI ȘI CLĂDIREA BIBLIOTECII DIN CORNU VOR FI CONSOLIDATE CU BANI DE LA MINISTERUL DEZVOLTĂRII

Back To Top