Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politia-echipaj-autoPoliţiştii din Ploieşti împreună cu lucrători din cadrul Sectiei nr.11 Valea Calugareasca au depistat nişte persoane suspecte in zona unor centre de colectare de pe raza municipiului Ploiesti.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că în noaptea de 24/25.05.2012, dupa o prealabila intelegere, S. Ciprian şi T. Adrian s-au deplasat in zona Cantonului C.F.R Pantazi, de unde au sustras 2 transformatoare de bobina de joanta din instalatia de semnalizare C.F.R, folosind pentru deplasare un autoturism neinmatriculat condus de S. Ciprian care nu poseda permis de conducere.

Apoi s-au deplasat cu acelasi autoturism in zona Statiei C.F.R Dambu, de unde au mai sustras inca 2 astfel de transformatoare pe care le-au transportat la domiciliul lui S. Ciprian si le-au dezmembrat.

Dupa dezmembrarea acestora, s-au deplasat la centrul de colectare materiale reciclabile din Ploiesti, unde au predat deseurile de cupru pe care au primit suma de 440 lei. Imediat au revenit la domiciliul lui S. Ciprian de unde au luat deseurile feroase rezultate din dezmembrare si s-au deplasat pe raza municipiului Ploiesti, la un centru de colectare materiale reciclabile, iar in momentul in care se pregatea sa predea deseurile feroase au apărut poliţiştii.

Poliţiştii au reuşit recuperarea deşeurilor din cupru.

Cercetările sunt continuare de catre lucratorii Serviciului Transporturi Feroviare Prahova in colaborare cu lucratori din cadrul Sectiei de politie nr.11 Valea Calugareasca.

Back To Top