Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
mascati_2În urma a opt percheziţii efectuate în Bucureşti şi Prahova au fost depistate mai multe persoane suspectate că făceau parte dintr-o grupare infracţională care se ocupa cu comerţul ilicit de produse petroliere. În cauză a fost instituite măsuri asiguratorii asupra unor bunuri în valoare de peste 2.400.000 de lei ce aparţin suspecţilor.
Politistii Serviciului de Combatere a Finantarii Terorismului si Spălării Banilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploiesti şi procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploiesti au documentat, în perioada 2010-2012, activitatea infractională a unui grup infracţional organizat profilat pe săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, înşelăciune şi spălare de bani obţinuti din comerţul ilicit cu produse petroliere. Prejudiciul produs bugetului de stat prin sustragerea de la plata taxelor şi impozitelor este de circa 1.500.000 de euro.
Gruparea era coordonata de U.C., I.L. şi C.L, din Ploieşti şi achiziţiona subproduse petroliere pe care le revindea ulterior drept carburanţi auto prin intermediul unor firme fantomă controlate de membrii grupării, sustragandu-se de la plata accizelor, T.V.A. şi a impozitului pe profit.
Totodată, membrii grupării sunt suspectaţi că achizitionau motorină de la furnizori din ţară achitând marfa cu bilete la ordin fără a avea disponibil în cont, iar ulterior o vindeau cu acte false către diverşi beneficiari.
În cauză a fost începută urmărirea penală şi au fost instituite măsuri asiguratorii asupra bunurilor suspectilor, în valoare de peste 2.400.000 de lei.
La data de 29 mai a.c., politistii B.C.C.O. Ploiesti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiesti, cu sprijinul Gruparii de Jandarmi Mobila ,,Matei
Basarab” Ploiesti şi al Serviciului de Operatiuni Speciale Ploiesti au efectuat opt perchezitii domiciliare la imobilele deţinute de suspecţi în Bucureşti, Ploieşti, Păuleşti şi Strejnicu urmând a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. şapte persoane pentru cercetari, iar în functie de rezultatul acestora procurorii vor dispune masurile legale. La percheziţiile efectuate au fost găsite documente financiar contabile şi alte înscrisuri care interesează cauza precum şi un pistol cu bile deţinut ilegal.
Back To Top