Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

upg ploiești burse
Categorie: Actual
  • Un nou program pentru susținerea studenților și încurajarea performanței a fost lansat de Universitatea Petrol-Gaze.
  • Cel mai bun student din fiecare facultate va primi, vreme de șase luni, câte o bursă consistentă, acordată din fondurile proprii ale instituției.

“Începând din semestrul al doilea al anului universitar 2022-2023, UPG Ploiești, acordă din fonduri proprii, un nou tip de bursă, sub denumirea «BURSA CUM LAUDE» în valoare de 1.500 lei pe lună pentru studenții cu merite deosebite în plan academic.
Se acordă lunar cinci burse pe o perioadă de șase luni începând cu luna martie, pentru cinci studenți (una pentru fiecare din cele cinci facultăți).

«BURSA CUM LAUDE» se obține pe baza punctajului cel mai mare pe facultate rezultat prin însumarea punctajelor obținute la cele patru criterii de acordare a bursei (candidații trebuie să îndeplinească simultan criteriile minimale impuse).

În ședința Consiliului de Administrație din data de 1.03.2023 au fost validate rezultatele studenților care vor beneficia din partea universității de această bursă”, informează reprezentanții universității.

Documentului menționat nominalizează primii cinci beneficiari ai burselor acordate în cadrul programului BURSA CUM LAUDE:

  • Drăghici C. Dorotheea Cleopatra, Facultatea de Inginerie Mecanică și Elctrică/Master/RIFUPP 2
  • Oprișescu Dulgheru Andrei Ștefan, Facultatea de Ingineria Petrolului și Gazelor/Licență/IPGZ 3
  • Negru Ion, Facultatea de Tehnologia Petrolului și Petrochimie/Master/TAPP 4
  • Floari (David) Ana Evelina, Facultatea de Litere și Științe /Master/CSDC
  • Pârvu Ioana Alexandra, Facultatea de Științe Economice/Master/TIA

Citiți și: PREGĂTIRE GRATUITĂ PENTRU BAC, LA UPG PLOIEȘTI. PROGRAMUL CURSURILOR

Back To Top