Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

A3
Categorie: Actual
  • Lucrările la tronsonul din Autostrada de Centură (A0) Nord a Capitalei se desfășoară într-un ritm alert, iar porțiunea de aproximativ 10 km între DN1 și A3 ar putea fi finalizată până în 2023.
  • Lucrările au început în vara anului trecut.

Lotul 2 din A0 Nord are o lungime de aproximativ 19 km, iar 10 km dintre aceștia ar putea fi deschiși traficului încă din 2023. În plus, întregul tronson ar putea fi deschis traficului cu o descărcare temporară în partea estică la intersecția cu DJ100, până când va fi finalizat lotul 3 adiacent, care încă nu a fost contractat. O

realizată de Asociația Construim România (ASCORO) a arătat progrese semnificative în lucrările realizate de constructorul român UMB pe tronsonul respectiv. În prezent, se lucrează la construirea a aproximativ 71 de kilometri din autostrada de centură a Capitalei A0 (care are o lungime totală de circa 101 km), din care 52 de kilometri sunt pe partea de sud. Pe partea de nord, doar două loturi au fost contractate, iar lucrările au început doar pe Lotul 2.

Citește și CÂMPINA: LUCRĂRI PE STR. PLEVNEI, ÎN ZONA AFECTATĂ DE TASAREA TERENULUI

Back To Top