Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

radioterapie
Categorie: Actual
  • Pacienții singurei secții oncologice din județ, de la Spitalul Municipal Ploiești nu pot beneficia de radioterapie, un tratament cu rezultate foarte bune.
  • „Laboratorul de radioterapie cu energii înalte de la Spitalul Municipal Ploiești nu îndeplinea condiția de a fi selectat conform criteriilor Bancii Mondiale”.

Laboratorul de Radioterapie cu Energii Înalte de la Spitalul Municipal Ploiești, construit în proporție de 95%, nu va fi dotat prea curând cu aparatură medicală performantă. Cel puțin asta rezultă dintr-un document transmis de Ministerul Sănătății, la solicitarea ziarului Observatorul Prahovean.

„La data ultimei licitații internaționale din cadrul proiectului, laboratorul de radioterapie cu energii înalte de la Spitalul Municipal Ploiești nu îndeplinea condiția de a fi selectat conform criteriilor Bancii Mondiale, respectiv laboratorul se afla în etapa de construire, lucrările nefiind finalizate. Conform criteriilor Băncii Mondiale lucrările de construcție ale laboratorului trebuiau să fie finalizate la data licitației”, a transmis Ministerului Sănătății.

În schimb, 11 spitale din țară au primit echipamente specifice de radioterapie, prin programul Băncii Mondiale implementat de Ministerul Sănătății.

Citește și SCANDAL LA CSM PLOIEȘTI. „STOP HĂRȚUIRII ȘI DISCRIMINĂRII”

Back To Top