Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

grădiniță
Categorie: Actual
  • Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a anunțat semnarea a patru contracte de finanțare pentru eficientizarea energetică a unor unități de învățământ.
  • „Aceste investiții înseamnă creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în cele patru clădiri publice”.

„Am semnat patru contracte de finanțare cu AFM pentru patru proiecte la care țin foarte mult pentru că beneficiarii acestor investiții vor fi copiii noștri! Vom reabilita energetic Grădinița Hasdeu, Școala Cuza, Școala Câmpineanu și Liceul Mecanic. Aceste investiții înseamnă creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în cele patru clădiri publice. Cel mai important lucru este că finanțarea de la Fondul de Mediu acoperă 95% din cheltuielile eligibile. Suma totală pe care o primim de la AFM este de 10 milioane lei! 100 miliarde lei vechi! Bani cu ajutorul cărora creăm condiții mai bune pentru copiii noștri, fonduri extrabugetare cu care reabilităm termic clădirile unor unități de învățământ care aveau mare nevoie de așa ceva! Acestea sunt investiții importante în infrastructura educațională, de aceea țin enorm la aceste proiecte! Sunt foarte fericit când semnez contract după contract, deoarece asta înseamnă bani pentru Câmpina! Cu asta mă ocup, să aduc bani pentru oraș, investiții, dezvoltare, o viață mai bună npentru câmpineni! Sunt atacat în continuare dintr-o anumită direcție, dar vă spun cu mâna pe inimă: nu mă pot ei ataca și jigni, cât pot eu construi!

 Vreau să mulțumesc încă o dată echipei mele și administratorului public Adrian Dobre. A fost mult de muncă la aceste proiecte, dar am reușit să fim din nou acolo, printre primii care au depus proiectele și au obținut finanțarea! Acum vom pregăti documentațiile pentru licitațiile la lucrări”, a transmis primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Citește și Accident rutier pe DN 1 A. Tânără rănită în timp ce traversa strada

Back To Top