Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

studenți
Categorie: Actual
  • Asociația Studenților la Comunicare din cadrul Universității București semnalează încălcarea „unor drepturi fundamentale și esențiale desfășurării unui proces academic bidirecțional productiv”.
  • Astfel, un cadru didactic este acuzat că jignește și discriminează studenții.

„Remarcile aduse de profesor și ulterior relatate în cadrul postărilor publice, injuriile precum „ați intrat proști în facultatea aceasta, o să ieșiți tot proști”, „nu mai râdeți, proștilor”, „sunteți niște proști", „oricum sunteți proști”, „o să ajungeți modelatoare, care fac covrigi” sau „dar de ce tăceți, sunteți cumva orfani?” lezează exponențial integritatea și drepturile studenților și nu sunt conforme Codului de Etică și Deontologie a Universității din București. (…) Respingem o astfel de atitudine și solicităm urgentarea soluționării acestui caz, întrucât din mediul online reiese faptul că nu este prima abatere. Studenții Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării au ales oferta educațională a acestei facultăți pentru a-și dezvolta abilitățile de comunicare de la profesioniștii din domeniu, nu pentru a fi jigniți sau batjocoriți în cadrul mediului universitar”, a transmis Asociația Studenților la Comunicare din cadrul Universității București

Citește și Câmpina: Finanțare pentru eficientizarea energetică a patru unități de învățământ

Back To Top