Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tren
Categorie: Actual
  • Un incident s-a produs vineri seara în apropierea Stației CFR Beia din județul Brașov.
  • Un tren cu tehnică militară format din 11 vagoane a deraiat, dar din fericire nu s-au înregistrat victime.

Potrivit IPJ Brașov, penultimul vagon a ieșit de pe șine cu aproximativ 12 cm, iar polițiștii de la Transporturi Brașov au fost sesizați imediat după producerea evenimentului. Circulația feroviară a fost restricționată și se desfășoară pe un singur fir de cale ferată, dar reprezentanții IPJ Brașov au anunțat că vagonul va fi repus pe linie și traficul feroviar se va relua în scurt timp. În imagini postate pe rețelele de socializare se poate vedea că pe platformele vagoanelor se află transportoare destinate armatei, însă acestea nu au căzut de pe platforme în timpul deraierii. Echipele de intervenție feroviară au fost chemate la fața locului pentru a elibera gabaritul, iar autoritățile competente cercetează cauzele producerii incidentului. Până la redeschiderea circulației în condiții de siguranță, pot fi posibile întârzieri ale trenurilor de călători și ale altor trenuri din graficul de circulație. CFR Călători a precizat că se va asigura legătura la trenurile întârziate pentru a minimiza disconfortul călătorilor.

Citește și Tudor Păcuraru,colonel (r) SRI:  „Evenimentele de la Târgu Mureș din martie 1990 au fost regizate de către Securitatea comunistă ungară”

Back To Top