Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

furt
Categorie: Actual
  • Un bărbat din comuna Poienarii Burchii a fost reținut pentru 24 de ore în urma unei sesizări privind furtul de bunuri dintr-o anexă a unei instituții publice.
  • Polițiștii din Cocorăștii Colț au fost alertați de către un lucrător al Poliției Locale cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că furtul a avut loc în joi seara, în intervalul orar 18.00-19.00, când un bărbat ar fi pătruns în curtea instituției și ar fi sustras 6 țevi rectangulare și două țevi confecționate din PVC. Conform informațiilor oferite de IJP Prahova, prejudiciul se ridică la aproximativ 3.000 de lei. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna Poienarii Burchii. La domiciliul acestuia au fost găsite bunurile sustrase, care au fost ridicate și predate reprezentanților instituției publice. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. În paralel, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Citește și Tren militar cu 11 vagoane deraiat. Nu s-au înregistrat victime

Back To Top