Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

aur
Categorie: Actual
  • Adrian Axinia, deputat AUR de Prahova, a criticat decizia Prefecturii Prahova de a solicita revocarea hotărârea Consiliului Local Ploiești prin care Parcul Vest a fost transferat către Consiliul Județean.
  • „PNL și PSD, în loc să lucreze împreună, se atacă unii pe alții, ca nu cumva unul să aibă rezultate”.

„Săptămâna trecută s-a votat în Consiliul Local o hotărâre prin care se dă în administrarea Consiliului Județean Parcul Municipal Vest, în ideea construirii unui patinoar, a unei săli polivalente, a unui bazin de înot și a unui muzeu virtual. Vorbim de niște investiții de care Ploieștiul are nevoie, pentru că de doi-trei ani nu am văzut nicio lucrare, doar promisiuni. Era o oportunitate, mai ales că sunt bani europeni, prin care conducătorii județului și ai municipiului puteau să-și arate competența. S-a întâmplat exact pe dos, se pare că Prefectura va ataca în contencios administrative decizia preluării Parcului Vest de către Consiliul Județean. Efectul asupra ploieștenilor este negative. Acești doi coloși, PNL și PSD, în loc să lucreze împreună, în loc să vină cu planuri de dezvoltare, se atacă unii pe alții, ca nu cumva unul să aibă rezultate”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul Adrian Axinia.

Citește și CÂMPINA: FINANȚARE PENTRU EFICIENTIZAREA ENERGETICĂ A PATRU UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT

Back To Top