Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident șos. nordului
Categorie: Actual
  • Tânărul de 24 de ani care a lovit cu mașina o femeie și pe fetița ei de 6 ani, sâmbătă seară, în zona Complexul Mic, a fost reținut.
  • Polițiștii au descoperit că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Poliția a anunțat, inițial, că tânărul care se afla la volanul mașinii implicate în accidentul de aseară, de pe Șos. Nordului, nu consumase băuturi alcoolice. Duminică dimineață, însă, IJP Prahova a revenit cu noi detalii din cadrul anchetei.

Citiți și: ACCIDENT CU CINCI VICTIME, INCLUSIV UN COPIL, AZI-NOAPTE, PE DJ102. UNUL DINTRE ȘOFERI ERA SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI - VIDEO LINK

"Întrucât la testarea tânărului cu aparatul DrugTest, acesta a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, și totodată, având în vedere întreg materialul probatoriu administrat, noaptea trecută, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Astăzi, 19 martie a.c., tânărul urmează să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Citiți și: O FEMEIE ȘI O FETIȚĂ DE ȘASE ANI, LOVITE PE TRECEREA DE PIETONI PE ȘOS. NORDULUI DIN PLOIEȘTI

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe", a informat sursa citată.

Femeia de 40 de ani și fetița de 6 ani au fost duse la spital, pentru îngrijiri medicale, după ce au fost lovite pe trecerea de pietoni de o mașină al cărei conducător auto a ocolit refugiul prin stația de tramvai.

Foto: INFO TRAFIC PRAHOVA

Back To Top