Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

programare pașapoarte
Categorie: Actual
  • Ministerul de Interne a anunțat că din 20 martie va funcționa un nou serviciu pentru efectuarea programărilor la Pașapoarte.
  • Acesta va fi integrat în HUB-ul MAI.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat că, începând cu data de 20 martie 2023, va fi disponibil pentru cetățeni serviciul de programare online pentru depunerea cererilor de pașapoarte prin intermediul HUB-ului de servicii al Ministerului Afacerilor Interne. Serviciul va permite efectuarea unei programări începând cu ziua curentă, pentru o perioadă de 90 de zile calendaristice.

"Începând de luni, 20 martie a.c., cetățenii vor avea la dispoziție un nou serviciu de programare on-line pentru depunerea cererilor de pașapoarte, care va fi integrat în HUB-ul de servicii al MAI.

Spre deosebire de platforma folosită în prezent, noul serviciu va permite efectuarea unei programări începând cu ziua curentă, pentru o perioadă de 90 de zile calendaristice.

Citiți și: NOILE REGULI STABILITE DE ANRE PENTRU FURNIZORII DE GAZE NATURALE PRIVIND EMITEREA FACTURILOR

Cetățenii vor avea la dispoziție o interfață grafică intuitivă, care va permite introducerea în siguranță a datelor de identificare, precum și noi facilități, printre care notificarea prin e-mail", precizează un  comunicat al MAI.

Potrivit lui Lucian Bode, HUB-ul de servicii al MAI va constitui nucleul de digitalizare a serviciilor publice oferite de structurile ministerului, oferind servicii electronice ușor de folosit, rapide și de înaltă calitate.  Pe lângă alte beneficii de ordin tehnic, noua platformă de programare, dezvoltată împreună cu specialiștii din cadrul Direcției Generale pentru Comunicații și Tehnologia Informației, oferă posibilitatea extinderii pentru alte servicii sau chiar pentru alte structuri MAI.

Back To Top