Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incurabili
Categorie: Actual
  • În Prahova, conform unui raport al Ministerului Sănătății, peste 6.000 de cazuri anuale necesită îngrijire paliativă.
  • Acest număr face ca județul să fie printre cele mai afectate din țară, alături de Dolj și Capitală.

Potrivit aceluiași studiu, în România, aproximativ 175.000 de persoane au nevoie anual de îngrijire paliativă, conform unei formule aplicate la nivel mondial. Aceasta presupune că 66% din numărul deceselor înregistrate anual într-o țară, în afara celor cauzate de sinucideri sau morți subite, necesită îngrijire paliativă. Cu toate acestea, sistemul public de sănătate din România dispune de numai 1.000 de paturi pentru îngrijire paliativă, ceea ce reprezintă o cifră mult sub necesitățile actuale. Îngrijirea paliativă este o abordare esențială pentru ameliorarea calității vieții pacienților și familiilor acestora, în special în cazul bolilor amenințătoare de viață. Aceasta implică prevenirea și înlăturarea suferinței, identificarea și tratarea impecabilă a durerii și a altor probleme fizice, psiho-sociale și spirituale, conform definiției Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

În afară de județul Prahova, și alte județe din România au nevoie ridicată de îngrijire paliativă. Constanța, Iași, Suceava, Bihor și Cluj se numără printre acestea, având peste 5.000 de cazuri anuale care necesită îngrijire paliativă.

Citește și Ministerul Finanțelor propune înghețarea tarifelor RCA.  Primele pentru polițele auto au crescut cu până la 104% în ultimii doi ani

Back To Top