Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vouchere sociale paște
Categorie: Actual
  • Ministrul Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a efectuat,joi, o vizită în Prahova, la Urlați, prilej cu care a anunțat acordarea mai devreme a voucherelor pentru alimente, dar și distribuirea unei noi tranșe de pachete cu alimente de la Uniunea Europeană.
  • Ajutorul financiar de 250 de lei va fi plătit până cel târziu pe 13 aprilie.
  • Până în sărbătorile pascale vor fi distribuite și aproximativ 800.000 de pachete alimentare.

Ministrul Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a anunţat, joi, că beneficiarii voucherelor sociale, pentru alimente, acordate o  dată la două luni, vor primi contravaloarea voucherelor nu în ultima săptămână a lunii aprilie, aşa cum era programat, ci în Săptămâna Mare. Cei care primesc pachete cu ajutoare alimentare finanţate de Uniunea Europeană vor primi alimentele până în luna iunie, dar autoritățile spun că, în unele judeţe, aceste ajutoare vor fi distribuite înainte de Paşti.

”Până în sărbătorile pascale încărcăm voucherul de alimente cu cei 250 de lei. Anunţ în premieră acest lucru, pentru că Guvernul României, în şedinţa de ieri, a aprobat decalarea termenului pentru voucherele alimentare şi încărcarea lor cu cei 250 de lei până la sărbătorile de Paşti. Aşadar, sunt două măsuri pe care le derulăm în prezent, sunt adresabile familiilor şi persoanelor aflate în stare de deprivare materială şi, din acest punct de vedere, considerăm că este un foarte mare ajutor pe care îl acordăm din nou. (…) Până în sărbătorile pascale ne-am mobilizat să avem aproximativ 800.000 de pachete alimentare distribuite, urmând ca diferenţa să fie distribuită în perioada următoare, până cel târziu în luna iunie”, a afirmat Marcel Boloş, joi, în timpul vizitei făcute în judeţul Prahova, la Urlați, la cel mai mare depozit din țară pentru aceste pachete.

Vedeți AICI declarațiile făcute de Marcel Boloș la depozitul din Urlați.

Ministrul spune că  fiecare dintre ele,  cumpărat din magazine, ar costa 390 de lei.Valoarea de licitație este de 190 de lei, iar pachetele conțin doar produse românești, cu excepția orezului.

Citiți și: ÎNGRIJORARE: PREȚURILE MARI LA ALIMENTE ADÂNCESC DEZECHILIBRELE SOCIALE

Aproximativ 1.188.000 de persoane beneficiază de acest program derulat de autorităţile din România pe fondurile europene alocate în perioada de programare 2014-2020.

Back To Top