Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

robotică
Categorie: Actual
  • După ce a reușit să câștige premii importante la diverse competiții, echipa de robotică a Colegiului Național Mihai Viteazul din Ploiești a reușit să se califice la Campionatul Mondial de Robotică din SUA.
  • Pentru a putea participa la acest eveniment, echipa are nevoie de sprijin financiar.

„Este un efort financiar foarte mare, include transportul, cazarea, logistica, organizarea standului de prezentare. Am făcut un calcul, cheltuielile totale se ridică undeva la 60.000 de euro. Primăria Ploiești, prin colaborarea cu Centrul de Excelență, ne-a oferit o finanțare foarte consistentă, de 20.000 de euro, bani care au acoperit o parte din cazare. Ne sprijină și alți sponsori, companii mai mici sau mai mari, din Ploiești sau din țară. În acest moment, mai avem nevoie de 7.500 de euro. Până la sfârșitul acestei luni ar trebui să acoperim toate costurile, plecarea fiind pe 16 aprilie”, a declarat, la Actualitatea LIVE, profesorul Mihaela Istrate, unul dintre mentorii echipei. „O să fie o experiență cu adevărat unică, avem oportunitatea să ne întâlnim cu echipe din întrega lume, să interacționăm cu ele, să facem schimb de idei și, desigur, sper să fim printre echipele calificate în finală. Știm ce implică un astfel de concurs, de aceea am fost dispuși să muncim atât de mult”, a spus Daria Popescu, membră a echipei de robotică.

Urmărește emisiunea

Citește și AMBELE ECHIPE DE BASCHET ALE CNMV PLOIEȘTI AU DEVENIT CAMPIOANE NAȚIONALE

Back To Top