Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Câmpina
Categorie: Actual
  • Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a anunțat că se desfășoară lucrări pe o stradă și patru alei din localitate.
  • Este vorba de strada Vlahuță, o alee din strada Tg. Mureș, o alee din strada Muncii, o alee din strada Independenței și Aleea Fagului.

„Sunt lucrări de modernizare, iar pe str. Vlahuță v-am spus deja că am schimbat și conducta de apă înainte de a începe reabilitarea carosabilului. Pe toate cele patru alei a fost turnat primul strat de asfalt și urmează stratul de uzură. Le vom finaliza pe cât de repede posibil! Cea mai mare parte a banilor pentru aceste lucrări ne-a fost alocată de la bugetul județean în baza unei asocieri cu CJ. Suma primită este 1,7 milioane lei, iar noi contribuim de la bugetul local cu 85.500 lei. Să nu credeți că sunt singurele străzi unde intervenim. După cum am mai spus, Voila, Drumul Taberei și orizontului le vom moderniza cu bani din programul Anghel Saligny, Petrolistului și Oborului le vom reabilita cu fonduri europene, iar pe foarte multe alte străzi se desfășoară deja programul nostru local de reparații”, a transmis primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Citește și CÂMPINA: FINANȚARE PENTRU EFICIENTIZAREA ENERGETICĂ A PATRU UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT

Back To Top