Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
hoti_apartament1Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au identificat şi depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Ariceştii Rahtivani, suspectat de comiterea unui furt din locuinţă.
Suspectul a fost depistat pe o stradă din Ploieşti, la vederea poliţiştilor încercând să fugă. El a fost prins şi imobilizat, fiind condus la sediul Poliţiei pentru cercetări.
Astfel, a fost stabilit faptul că la începutul lunii Mai 2012, suspectul a pătruns într-un imobil nelocuit din Ploieşti, de unde a sustras bunuri în valoare de aproximativ 5.000 lei.
În baza probatoriului administrat în cauză, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de sesizare a instanţei de judecată, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Cercetările vor fi continuate de lucrători din cadrul Poliţiei Mun. Ploieşti - Biroul de Investigaţii Criminale, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Back To Top