Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
furtÎn ziua de 5.06.2012, un ploieştean a sesizat Dispeceratul Poliţiei Municipiului Ploieşti prin S.N.U.A.U. „112” cu privire la faptul că mai mulţi tineri au furat geanta soţiei sale, faptă comisă în zona standurilor cu cărţi din centrul municipiului.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au reuşit să depisteze la scurt timp, pe o stradă din apropiere, trei tineri cu comportament suspect, doi dintre aceştia fiind minori.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că doi dintre suspecţi, profitând de neatenţia unei vânzătoare la un stand de cărţi au sustras geanta personală a acesteia, care conţinea acte de identitate, carduri bancare şi bani. În tot acest timp, cel de-al treilea suspect a „asigurat paza” celor doi.

Valoarea bunurilor sustrase este de 1.300 lei, însă acestea au fost recuperate aproape în totalitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faţă de G. Floriin fiind luată măsura reţinerii pe o perioada de 24 ore.

El urmează a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Back To Top