Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bac_2012Dacă anul trecut, la examenul de bacalaureat, s-au înscris peste 8.000 de elevi prahoveni, anul acesta interesul pentru diploma care permite înscrierea în învăţământul universitar este mult mai scăzut.

În 2011, la prima etapă a examenului de bacalaureat, s-au încris peste 8.500 de candidaţi, dintre care peste 1.500 fiind absolvenţi ai liceului din anii anteriori. Anul acesta, doar 7.400 de candidaţi au arătat interes pentru examenul de maturitate, în condiţiile în care promovabilitatea a fost, în 2011, cu puţin peste 45%.

„Din persoanele înscrise la prima sesiune a examenului de bacalaureat din aceast an, 5.500 sunt elevi din seria curentă (n.r. - de 7.100 de elevi din clasele a XII-a şi a XIII-a), restul fiind candidaţi care provin din seriile anterioare. Ne aşteptam la mai multe înscrieri, însă situaţia s-a schimbat faţă de anii trecuţi. Motivele principale ale numărului redus de participanţi la bacalaureat sunt corijenţele, faptul că mulţi elevi nu au, încă, situaţia încheiată din diverse alte motive, dar şi faptul că pur şi simplu nu îi interesează aceste examen. Mulţi tineri cosideră că este mai bine să înveţe o meserie şi să îşi găsească un loc de muncă, decât să obţină o diplomă”, ne-a declarat Aurel Graur, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

În licee, elevii susţin că „diploma de bac nu mai valorează nimic” şi „mai bine cu un job în afara ţării decât şomer cu bacul luat”. Mai mult, unii dintre ei se consideră nepregătiţi şi aşteaptă sesiunile viitoare, deoarece au auzit că pretenţiile se vor diminua.

Back To Top