Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

invatamant_gimnaziuExperimentele pe elevi si profesori continuă în sistemul românesc de Învăţământ. De data aceasta, ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop susţine că nu „scrie nicăieri că trebuie date sau nu testele finale”.

Zeci de mii de elevi au fost testaţi în septembrie 2011, pentru a li se evalua cunoştinţele de la care pornesc la începutul anului şcolar. Evaluările au fost obligatorii şi au mobilizat toate cadrele didactice care au fost nevoite să întocmească şi dosare ale fiecărui elev. Pentru a se urmări evoluţia cunoştinţelor pe parcursul anului şcolar, testările au fost repetate la mijlocul anului şi urmau să fie susţinute şi la finalul perioadei şcolare. Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a considerat, însă, că ele nu mai sunt necesare şi a susţinut recent: „Nu scrie nicăieri că trebuie date sau nu aceste teste”. „Este atributul şcolilor, directorii de unităţi şcolare ştiu mai bine decât unii de la centru cum trebuie să se desfăşoare finalizarea. O să le centralizăm (n.r. - testele), dacă vor fi aduse la cunoştinţa Ministerului”, a adăugat Liviu Pop, potrivit HotNews.ro.

„Noul ministru susţine că aceste testări nu mai sunt obligatorii. Cu siguranţă, se referă la modul oficial în care au fost organizate şi susţinute aceste testări. Profesorii ştiu că ele erau realizate oricum, numai că procesul de evaluare a elevilor nu era atât de formalizat”, ne-a precizat Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

Notele testărilor de până acum nu au fost trecute în catalog, iar dosarele cu lucrări au fost înmânate părinţilor, urmând ca rezultatele acestora să fie centralizate la nivelul ministerului de resort. Şi toate acestea pentru ca, la finalul anului şcolar, evaluările punctelor forte şi lacunelor elevilor să nu mai aibă nicio valoare.

Back To Top