Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

voloseviciAndrei Volosevici, candidatul Partidului Democrat Liberal la primaria Ploiesti, a depus astazi contestatie la Biroul Electoral de Circumscriptie Municipala Ploiesti, solicitand renumararea tuturor voturilor acordate in Ploiesti pentru functia de primar.

La baza deciziei de contestare a stat in principal faptul ca in mai mult de jumatate din sectiile de votare din Ploiesti nu se inchide cheia la procesele verbale primite, rezultand astfel un numar de 1837 de buletine de vot puse in discutie. Astfel, in sectia 136 lipsesc 800 buletine de vot anulate (teoretic nefolosite), iar in sectia 36 lipsesc 720 buletine de vot anulate. In schimb in alte sectii au fost gasite buletine de vot in plus, demonstrandu-se astfel traficul ilegal de voturi de la o sectie la alta.

De asemenea, din analiza a doar 12 sectii de votare au rezultat 770 de buletine de vot nule, in conditiile in care media obisnuita este de 15-20 buletine de vot nule/sectie de votare. Astfel, in sectia 52 au fost inregistrate 122 de buletine de vot nule, iar in sectia 99, 150 de buletine de vot nule.

Fata de problemele de mai sus si altele mentionate in contestatie, Andrei Volosevici considera ca, din respect fata de cetatenii municipiului Ploiesti care in data de 10 iunie au ales sa isi exercite dreptul la vot, este necesara si obligatorie lamurirea aspectelor legate de desfasurarea procesului electoral din municipiul Ploiesti.

Back To Top