Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

alegeri_locale_prahovaPe parcursul zilei de ieri, în judeţul Prahova au fost înregistrate 63 de sesizări privind posibile încălcări ale legislaţiei electorale. În 9 dintre situaţii, aspectele  sunt verificate în cadrul unor dosare penale, existând probabilitatea să fi fost săvârşite diferite infracţiuni. În 5 cazuri au fost aplicate sancţiuni contravenţionale conform prevederilor Legii 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale.


Sesizările au privit situaţii precum lipsa ştampilei de control pe buletinul de vot, incompatibilitatea unuia dintre membrii unei secţii de votare, continuarea propagandei electorale, distribuirea mai multor buletine de vot către alegători, fotografierea buletinelor de vot după aplicarea ştampilei de vot, lipsa unor ştampile de vot.


Exemple:

  • La o secţie de votare din Ploieşti, a fost identificat un bărbat care avea asupra lui 5 buletine de vot în plus, pe care intenţiona să le introducă în urnă. În acest caz, a fost luată măsura reţinerii preventive a alegătorului respectiv şi a unui membru din comisia de votare, aceştia urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

  • La Secţia de votare nr. 1 Chiojdeanca a fost depistat un bărbat care îşi fotografia buletinul de vot.

În ambele cazuri, au fost întocmite acte procedurale, în conformitate cu prevederile Legii 64 din 2004 R.  • Una din sesizări a făcut referire la faptul că la o secţie de votare din oraşul Băicoi, vicepreşedintele secţiei a predat unui alegător mai multe buletine de vot. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 110 Lg.67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale.

  • O altă sesizare a privit faptul că la o secţie de votare din oraşul Băicoi continuă propaganda electorală, situaţie în care a fost aplicată amendă în valoare de 1.400 lei conform prevederilor  art. 103, lit „q” din Lg.67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale.

Cu excepţia acestor incidente, procesul electoral s-a desfăşurat în condiţii normale, fără a fi înregistrate evenimente de amploare.


După încheierea perioadei în care alegătorii şi-au putut exercita dreptul la vot, comisiile de vot au numărat voturile şi le-au predat autorităţii electorale judeţene în vederea centralizării, fără a fi înregistrate evenimente majore.

În cazul a patru secţii de votare, numărătoarea voturilor a durat mai mult, fapt ce i-a nemulţumit pe unii candidaţi. Situaţia a fost remediată de către comisiile de vot, fără a fi înregistrate abateri de la legislaţia în vigoare.


Totodată, la două secţii de votare din comuna Pucheni au existat  aproximativ 250 de persoane care nu şi-au mai putut exercita dreptul de vot înainte de închiderea urnelor. Persoanele respective şi-au manifestat nemulţumirea, însă după aproximativ o oră au plecat la domicilii fără a fi înregistrate evenimente nedorite şi fără a fi necesară intervenţia în vreun fel a fel  autorităţilor.

Back To Top