Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ambulanta-prahovaZiua alegerilor pentru Administraţia Publică Locală nu a fost lispită de incidente medicale. Echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova au fost solicitate la secţiile de votare de nouă ori, pentru 11 persoane.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova a asigurat asistenţa medicală de urgenţă la secţiile de votare cu 28 de echipaje pe tura de zi şi alte 28 de echipaje în timpul nopţii. Şase membri ai secţiilor de votare, doi observatori şi trei participanţi la vot au avut nevoie de intervenţia medicilor în ziua de 10 iunie, pentru lipotimii. Cinci dintre pacienţi au refuzat internarea, iar şase dintre ei au fost transportaţi la Unităţile de Primiri Urgenţe ale spitalelor din judeţ. Patru persoane au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, dar numai două dintre ele au şi rămas internate, o singură persoană a fost dusă de urgenţă la Spitalul Orăşenesc Vălenii de Munte, unde a şi rămas sub supravegherea medicilor, iar o altă persoană a ajuns la Spitalul Orăşenesc Sinaia.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Sănătate Publică, a fost nevoie de intervenţia medicală a echipajelor de Ambulanţă în Ploieşti, Sinaia, Boldeşti-Scăieni, Păuleşti, Gura Vadului, Drajna, Albeşti şi Talea.

În aceeaşi zi, alte două persoane au fost aduse la UPU Ploieşti şi la CPU Câmpina cu maşinile personale, pentru că au suferit lipotimii în timpul procesului de votare.

Back To Top