Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

card-de-sanatateMinisterul Sănătăţii intenţionează susţinerea de la bugetul de stat a cheltuielilor pentru producerea cardului naţional de sănătate, astfel încât niciun asigurat să nu mai fie nevoit să plătească acest document, se arată pe site-ul ministerului.

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au publicat, deja, spre dezbatere publică un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Legii 95.2006 privind reforma în domeniul Sănătăţii, pe site-ul instituţiei. Conform proiectului, între Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate pe de o parte, şi Imprimeria Naţională, pe de altă parte, se va încheia un contract pentru plata şi distribuţia cardului naţional de asigurări de sănătate. „Vrem ca toată populaţia să primească şi să utilizeze cardul de sănătate pentru că acesta, împreună cu reţeta electronică şi  dosarul electronic fac parte din proiectul de control şi disciplină financiară a sistemului de asigurări de sănătate. Era puţin probabil că toţi asiguraţii ar fi fost de acord să plătească producerea cardului. Din această cauză am discutat cu reprezentanţii Ministerului de Finanaţe şi am găsit o soluţie financiară prin care  să suportăm de la bugetul de stat cheltuielile pentru producerea cardului, astfel încât să ne asigurăm că toţi cetăţenii vor primii acest card”, a declarat Vasile Cepoi, ministrul Sănătăţii. Conform informaţiilor primite din partea CNAS, producerea cardului naţional de sănătate va începe din luna august, urmând ca, lunar, Imprimeria Naţională să producă un milion de exemplare. Costul unui card este estimat la aproximativ 2 euro.


Back To Top