Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

giuruMai multe voci din Sindicatul „Şcoala Prahovei” susţin că preşedintele formaţiunii a demisionat.  În realitate, însă, liderul organizaţiei sindicale, Gheorghe Giurumescu, susţine că nu a făcut acest pas, ci urmează să-şi prezinte oficial renunţarea la funcţie abia săptămâna viitoare.

Motivele oficiale care stau la baza acestei decizii a liderului „Şcolii Prahovei”, Gheorghe Giurumescu, au fost „problemele personale”, dar şi aspecte de interes pentru sindicat.

„Eu chiar dacă nu-mi dau demisia, în luna noiembrie, vor avea loc alegeri pentru întreaga echipă de conducere a sindicatului. Actuala legislaţie nu mai permite degrevări de la norma didactică pentru membrii conducerilor de sindicate, aşa că eu încerc să stabilim ca noile alegeri să aibă loc până la data de 1 septembrie, astfel încât, de la această dată, atât profesorii care vor ajunge la conducerea sindicatului, cât şi elevii lor să nu fie afectaţi de modificările din program, în contextul sindicatului”, ne-a declarat Gheorghe Giurumescu. Liderul „Şcolii Prahovei” ne-a mai declarat că, deocamdată, nu a demisionat, însă cel mai probabil decizia oficială va fi comunicată în cursul săptămânii viitoare.

Cu toate acestea, voci din interiorul organizaţiei susţin că preşedintele a fost oarecum forţat să renunţe la funcţia pe care o ocupa de zece ani. Potrivit unui comunicat de la finalul lunii mai, şi prim-vicepreşedintele „Şcolii Prahovei” ar fi renunţat la funcţia sa, pe motiv că are alte priorităţi profesionale. În acest context, Biroul Operativ al „Şcolii Prahovei” a decis declanşarea anticipată a alegerilor, liderii care doresc participarea la funcţiile de conducere urmând a-şi depune cadidaturile la sediul sindicatului.

Back To Top