Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

muz-artaMuzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus” organizează şi în vara acestui an, programul „Vacanţa la Muzeu”, destinat tuturor copiilor de vârstă şcolară, de la 5 la 14 ani, indiferent de aptitudini.

Programul se desfăşoară în perioada 3 iulie - 31 august 2012, de marţi până vineri, între orele 10 00 - 13 00. „Pe parcursul celor trei ore, copiii pot vizita muzeul, pot face comentarii plastice pe marginea lucrărilor aflate în expoziţii şi pot desfăşura activităţi practice: desen, acuarelă, modelaj, origami, toate sub îndrumarea unui muzeograf de specialitate al Muzeului de Artă Ploieşti”, ne-a declarat Corina Stoian, referent în cadrul instituţiei.

Pentru a putea participa la activităţi, copiii trebuie să aibă asupra lor un bloc de desen format A4, creioane de desen, gumă, acuarele, pensule, pahar de plastic pentru apă, plastilină.

Înscrierile se fac în fiecare dimineaţă, părinţii având posibilitatea de a opta pentru orice număr de zile în care copiii pot participa la program. Costul participării la programul „Vacanţa la muzeu” este de 6 lei/copil/zi. Pentru cei care doresc să participe patru zile consecutiv, în aceeaşi săptămână (de marţi până vineri), abonamentul săptămânal este de  20 lei/copil/săptămână.

Back To Top