Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

titularizarePrimele rezultate ale probei practice din cadrul examenului de titularizare din acest au ajuns la Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova.  Pentru etapa următoare,  subiectele vor fi stabilite de către comisiile Ministerului Educaţiei, ca în anii trecuţi.

Mulţi dintre candidaţii înscrişi la examenul de titularizare din acest an nu au trecut această probă ori nu s-au prezentat. „Primele rezultate arată că avem tot felul de note, unele mai bune, unele mai puţin bune. Bineînţeles, am avut şi cazuri de candidaţi care nu au reuşit să treacă de aceste probe practice, în faţa elevilor. Acum se aşteaptă proba practică. Din semnalele pe care le avem, se pare că subiectele vor fi stabilite tot de către Ministerul Educaţiei, ca în anii trecuţi, urmând ca lucrările să fie corectat în diverse oraşe ale ţării”, ne-a declarat prof. Horia Toma, inspector şcolar general în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

Din primele estimări, au promovat lecţiile deschise 1 250 de candidaţi dintre cei 1 350 de înscrişi,  totodată înregistrându-se 100 de absenţe de la proba practică. Regulamentul din acest an le-a permis candidaţilor să susţină proba praactică în mai multe unităţi de învăţământ, urmând ca aceştia să aleagă susţinerea probei teoretice - examen scris care va avea loc pe data de 2 august - în centrul în care au obţinut nota mai mare la inspecţie.

În Prahova, au fost scoase la concurs 1 300 de catedre, dintre care 265 de locuri titularizabile (cele mai multe de profesor pentru învăţământul primar, preşcolar şi de artă instrumentală) şi 1 121 de posturi netitularizabile. Concurenţa cea maai mare este pentru posturile de profesor de Limba Română, educatoare, învăţătoare, profesori de Matematică şi Limba Engleză.

Back To Top