Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

inspectoratul_scolar_prahovaOrganizarea claselor primare în Prahova încă nu s-a încheiat. De acum încolo, vor fi analizate efectivele claselor, astfel încât reprezentanţii Inspectoratului Şcolar să poată preciza cu exactitate câte clase vor funcţiona şi de câte cadre didactice va fi nevoie.

„Vom începe să analizăm efectivele, pentru că sunt şcoli care au solicitat o suplimentare de clase.  Ei au primit copiii, sunt înscrişi, nu este nicio problemă în acest sens, dar reprezentanţii şcolilor vin acum şi spun că au un anumit număr de elevi şi solicită suplimentarea unei clase. Problema aici este că noi avem un număr maxim de personal aprobat de Minister, pe care nu putem să o depăşim pentru că oricum fondurile pentru salarii se vor limita la aceast număr”, ne-a explicat Horia Toma, inspector şcolar general în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

Back To Top