Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
arestat_mascatiÎn urma percheziţiilor din această dimineaţă, 15 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei pentru audieri.
Din cele 20 de locaţii percheziţionate, oamenii legii au ridicat mai multe bunuri susceptibile a proveni din infracţiuni– telefoane mobile, unelte electrice, bijuterii, scule şi electronice. Astfel, până în acest moment, au fost recuperate bunuri în valoare de 20 000 lei.
Din investigaţiile efectuate de poliţişti până în acest moment a rezultat că membrii grupării sunt cercetaţi pentru comiterea a nouă spargeri de locuinţe, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 100 000 lei.
Poliţiştii au reţinut 4 persoane, care urmează să fie prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunerea de arestare preventivă.
Cercetările continuă în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale.
Informaţii de background:
În aceasta dimineaţă, poliţişti din cadrul I.P.J. Prahova, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti au descins la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializată în spargerea de locuinţe. Gruparea era format din opt membrii.
Astfel,  judiciarişti, criminalişti, poliţişti din cadrul unor secţii de poliţie rurală împreună cu luptători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă au pătruns în 20 de locaţii ( 19 din judeţul Prahova şi  una din Bucureşti ). Din cercetările poliţiştilor a rezultat că membrii grupării furau bunuri de valoare, uşor de transportat şi valorificat, în special bijuterii. Aceste infracţiuni au fost comise de la începutul anului până în prezent.

Back To Top