Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politia-echipaj-autoLa data de 12.06.2012, doi ciobani care păşteau o turmă de ovine pe raza localităţii Tătărani, au fost acostaţi de patru necunoscuţi, care i-au ameninţat cu acte de violenţă şi le-au sustras 15 ovine.

Întrucât ciobanii s-au împotrivit, cei patru necunoscuţi i-au lovit, după care au fugit.

Proprietarii turmei au fost anunţaţi despre comiterea faptei şi, împreună cu ciobanii au pornit în căutarea suspecţilor, care între timp abandonaseră ovinele sustrase.

Cei patru au fost găsiţi, în timp ce se deplasau cu o căruţă pe strada Ghighiului din Ploieşti. Din cauza vitezei, aceştia au pierdut controlul asupra direcţiei, răsturnându-se. În consecinţă au abandonat căruţa şi au fugit,

Poliţiştii i-au găsit pe trei dintre ei la scurt timp.

Doi dintre suspecţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentaţi instanţei de judecată care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Al treilea dintre suspecţi este minor, acesta fiind cercetat în stare de libertate până la efectuarea unei expertize neuropsihiatrice în vederea stabilirii disernământului la data săvârşirii faptei. În prezent sunt efectuate cercetări pentru depistarea celui de-al patrulea suspect, în vederea luării măsurilor legale.

Back To Top