Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politia_rutieraAgenţii şi ofiţerii Serviciului Poliţiei Rutiere Prahova au desfăşurat, în această dimineaţă, o acţiune pe anumite tronsoane de pe DN 1A, DN1B, DJ 102 şi Centura de Est a municipiului Ploieşti.

Celor 20 de poliţişti prezenţi, li s-au alăturat şi reprezentanţi ai altor instituţii precum Registrul Auto Român Prahova şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova.

Scopul acţiunii a fost de a combate principalele cauze generatoare de accidente, fiind vizate în special prevenirea conducerii autovehiculului de către şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice şi combaterea excesului de viteză.

Totodată, oamenii legii au găsit destule nereguli şi în ceea ce priveşte starea tehnică a maşinilor.

În urma acestor controale, efectuate în numai 2 ore, au fost aplicate 62 de sancţiuni contravenţionale şi pentru neregulile constatate au fost reţinute 10 certificate de înmatriculere şi 5 permise de conducere şi au fost retrase două seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare

{youtube}tEr65UJS_RU{/youtube}

Back To Top