Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
charles_margaretaLuni, 11 iunie 2012 Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu ai României au participat la Arenele BNR la o recepţie organizată de Ambasada Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti cu ocazia aniversării zilei de naştere a Reginei Elisabeta a II-a şi a celebrării Jubileului de Diamant, informează site-ul oficial al Casei Regale a României.

Evenimentul a fost găzduit de Excelenţa Sa domnul Ambasador Martin Harris şi doamna Linda MacLachlan. Au fost prezenţi Alteţa Sa Regală Principele de Wales precum şi peste opt sute de persoane, oameni politici şi de afaceri, dar şi membri ai comunităţii britanice din România.

Principesa Moştenitoare şi Principele Radu au reprezentat Familia Regală a României şi la celebrările lunii mai şi iunie din Marea Britanie, cu prilejul Jubileului de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a.
Back To Top