Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
catuse01Poliţiştii  Secţiei 3 Ploieşti au depistat în flagrant doi bărbaţi care sustrăgeau combustibil dintr-un autoturism parcat pe strada Anotimpului din municipiu.
În imediata apropiere a celor doi a fost găsit un autoturism în care se afla soţia unuia dintre suspecţi.
Cele trei persoane au fost conduse la sediul Secţiei 3 Poliţie pentru cercetări, ocazie cu care s-a stabilit că unul dintre suspecţi, F. George a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere, iar împreună cu celălalt suspect au sustras combustibil din rezervorul unui autoturism parcat pe strada respectivă.
Cu ocazia verificării autoturismului folosit de suspecţi,  au fost găsite mai două plăcuţe cu număr de înmatriculare din alt stat, trei cuţite, o foarfecă şi un cleşte.
Totodată, a mai fost găsit un portofel ce conţine documente de identitate ale unor alte persoane, despre care F. George a declarat că le-a găsit.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi furt calificat, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.
Back To Top