Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
hoti_apartament1Poliţiştii din cadrul Compartimentului Siguranţă Publică şi Patrulare  au  prins în flagrant trei tineri din Ploieşti, suspectaţi că au comis succesiv două furturi din locuinţa aceleiaşi persoane
La data de 16.06.2012, în jurul orei 1.10, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti i-au prins în flagrant pe str. Buştenari pe R. Vasile, de 17 ani, Ş. Ciprian, de 18 ani şi S. Marian, de 15 ani, toţi din Ploieşti, care au sustras dintr-o anexă a unei locuinţe, mai multe scule, unelte electrice şi componente exterioare auto, fiind creat un prejudiciu în valoare de 1.500 lei.
Tinerii au fost conduşi la sediul Secţiei nr. 4 Poliţie Ploieşti, unde au fost extinse cercetările privind stabilirea întregii activităţi infracţionale, situaţie în care s-a stabilit faptul că R. Vasile, împreună cu vărul său R. Ion, de 19 ani, din Ploieşti, sunt principalii suspecţi ai furtului unor bunuri în valoare de 1.000 de lei, infracţiune comisă în aceleaşi condiţii şi de la aceeaşi parte vătămată.
În urma cercetărilor au fost recuperate integral toate bunurile sustrase şi restituite părţii vătămate.
În aceste condiţii a fost începută urmărirea penală faţă de R. Vasile, Ş. Ciprian şi R. Ion pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Back To Top