Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

copaci căzuți vijelii
Categorie: Actual
  • Cu o bună parte din țară sub cod portocaliu sau roșu de caniculă, poate fi greu de crezut că, din senin, s-ar putea stârni furtuni și inundații.
  • Meteorologii au emis, însă, avertizări în acest sens, subliniind că pericolul există în cea mai mare parte a țării.

 Un cod portocaliu de vijelii este valabil până la noapte, la ora 2.00, în aproape toată țara, iar dogoarea din atmosferă poate oriunde fi înlocuită, în doar câteva minute, cu rafale puternice și averse. 

"În Oltenia, Muntenia, vestul Dobrogei și în cea mai mare parte a Transilvaniei și a Moldovei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Aceasta se va manifesta prin intensificări ale vântului (rafale de 70...90 km/h și izolat de peste 100 km/h), vijelii puternice, frecvente descărcări electrice, averse torențiale și grindină.

În intervale scurte de timp, de 1 până la 3 ore, cantitățile de apă vor fi de 30...40 l/mp și izolat peste 50...60 l/mp, îndeosebi în Transilvania și Moldova", anunță ANM.

cod inundatii 26 iulieȘi hidrologii au emis avertizări de inundații valabile până joi, la prânz, inclusiv în bazinele hidrografice din județul Prahova.

Citiți și: VREMEA SE RĂCEȘTE DE JOI. TEMPERATURI APROPIATE DE NORMAL LA ÎNCEPUTUL LUI AUGUST

 

Back To Top