Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Finalizare proiect „Creşterea capacităţii PTIR de a se implica în promovarea antreprenoriatului la nivel local”
Categorie: Actual

2 bis

3 bis

 

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, în calitate de Beneficiar, a implementat în perioada 27 iulie 2022 - 27 iulie 2023 proiectul “Creşterea capacităţii PTIR de a se implica în promovarea antreprenoriatului la nivel local” - Cod SIPOCA/MySMIS2014+: 932 / 151072, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 422.162,30 lei, formată din contribuţia Uniunii Europene din Fondul Social European – 351.661,19 lei şi contribuţia din bugetul naţional – 62.057,86 lei.

Obiectivul general al proiectului a fost reprezentat de creşterea capacităţii Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România de a se implica în formularea şi promovarea dezvoltării la nivel local în aria sa de activitate şi expertiză, respectiv susţinerea antreprenoriatului în general şi a tinerilor întreprinzători în special.

În urma implementării proiectului au fost obținute următoarele rezultate:
– 30 de persoane (membri și voluntari ai PTIR) au fost instruite și certificate în domeniul “Bună guvernanță și dialog social”
- A fost creat un mecanism pentru susținerea și promovarea dezvoltării mediului de afaceri la nivel local – Strategia pentru dezvoltarea mediului de afaceri la nivelul Municipiului Ploiesti
- A fost înființat un mecanism de consultare a autorităților și instituțiilor publice cu partenerii sociali și ONG-urile relevante în elaborarea politicilor și strategiilor pentru dezvoltarea mediului de afaceri la nivel local – Comitetul Consultativ pentru Antreprenoriat.

Pentru informaţii supplimentare privind proiectul, vă rugăm să utilizați următoarele date de contact: ASOCIAŢIA "PATRONATUL TINERILOR ÎNTREPRINZĂTORI DIN ROMÂNIA", Str. Spătarului nr. 30, București, Sector 2, Mirela Vasilescu – Manager de proiect, Telefon: 0740.072.962, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Back To Top