Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Oprea
Categorie: Actual
  • Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a fost achitat definitiv, miercuri, în dosarul polițistului Bogdan Gigină.
  • Sentința este definitivă.

Oprea a fost achitat și în primă instanță, în martie, de Tribunalul București, care a decis că „fapta nu există”. ”Au fost, fără îndoială, dosare politice. Avântul politic al partidului pe care l-am înființat m-a transformat în țintă și s-a considerat că trebuie să fiu oprit, eliminat”, a transmis Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea a fost trimis în judecată de DNA în mai 2018 la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, însă dosarul acestuia s-a plimbat pe la mai multe instanţe din motive de procedură, la Judecătoria Sectorului 1 şi apoi Tribunalul Bucureşti. Conform DNA, accidentul rutier care a determinat decesul poliţistului Gigină s-a produs ca urmare a nerespectării de către Gabriel Oprea, Petre Mazilu şi General MPM Impex SRL a dispoziţiilor legale şi a măsurilor de prevedere pentru exercitarea unor activităţi – activitatea de însoţire a ministrului de către poliţişti rutieri în cazul lui Oprea, respectiv activitatea de realizare a unor lucrări în carosabil în cazul firmei şi administratorului acesteia.

Citește și ZELENSKI AR PUTEA VENI ANUL ACESTA ÎN ROMÂNIA. LA CE EVENIMENT AR URMA SĂ PARTICIPE

Back To Top